Inkubator savinjske regije

 

Smo podjetniški inkubator. Start up podjetjem in podjetniškim ekipam nudimo idealno okolje za njihov razvoj in podjetniško rast. Poleg infrastrukturnih pogojev jim nudimo tudi različne startup programe (mentorstvo, delavnice).

INKUBIRANA PODJETJA

Viar: Podjetje VIAR razvija rešitve v virtualni in razširjeni resničnosti, ki omogočajo hitrejše usposabljanje in simulacijo treningov zaposlenih, digitalizacijo in boljšo vizualizacijo delovnih navodil, zajem in prenos znanja zaposlenih, simulacije nevarnih pogojev, virtualne sprehode in predstavitve podjetij ter posredovanje na daljavo. Produkti: REWO: rešitev za digitalizacijo znanja, ki drastično izboljšuje zajemanje, vizualizacijo in posredovanje znanja vsakomur v ekosistemu podjetja. VIAR 360: Sistem za upravljanje vsebin, ki temeljijo na oblaku za virtualno in razširjeno resničnost. So Startup leta 2017.

Povio Labs: Povio Labs je vaša dodatna roka pri razvoju. Z vami so od vaše ideje do zaključnega produkta. Naredijo vam aplikacijo, spletno stran ali logo.

Domdom: Mobilna aplikacija Homey omogoča vsem članom družine, da sledijo svojim hišnim opravilom v zasebni skupini. Omogoča določanje in dokončanje opravil s pomočjo fotografij in vizualni pregled nad celotno zgodovino hišnih opravil. Vsebuje tudi knjižnico pogostih hišnih opravil z navodili za dokončanje le teh, kar omogoča izredno hitro nastavitev dnevnih in tedenskih opravil. Zgodovina posameznih opravil omogoča komunikacijo in povratne informacije med posameznimi člani gospodinjstva. Statistika z elementi igre pa nudi pregled nad delom posameznih članov.

4Fun: Mobilna aplikacija Homey omogoča vsem članom družine, da sledijo svojim hišnim opravilom v zasebni skupini. Omogoča določanje in dokončanje opravil s pomočjo fotografij in vizualni pregled nad celotno zgodovino hišnih opravil. Vsebuje tudi knjižnico pogostih hišnih opravil z navodili za dokončanje le teh, kar omogoča izredno hitro nastavitev dnevnih in tedenskih opravil. Zgodovina posameznih opravil omogoča komunikacijo in povratne informacije med posameznimi člani gospodinjstva. Statistika z elementi igre pa nudi pregled nad delom posameznih članov.

UtaUtaMlada oblikovalska znamka UtaUta se ukvarja z oblikovanjem pohištva za hišne ljubljenčke. Skozi čiste linije, fine teksture in zasanjane barve tri arhitektke ustvarjajo prostor radoživosti, udobja in varnosti. Prostor, kjer se psi in mačke počutijo doma.

Zelena doživetja: Podjetje Zelena doživetja razvija ponudbo, ki obsega celovito rešitev na področju rekreativnega kolesarstva. Organizirajo kolesarska potovanja po celotni Evropi in poskrbijo za najem koles, nastanitev, mehanične storitve, prevoz ter vodenje kolesarskih tur.

Termont Metal: Modul, ki omogoča hitro in cenovno ugodno napeljavo strojnih inštalacij na novih objektih ali pri sanaciji obstoječih objektov. Kovinska konstrukcija v obliki predelne stene v katero so napeljane vse strojne inštalacije. Na gradbišču se le te med seboj etažno povežejo, ter se priklopi kopalniško in kuhinjsko pohištvo. Zaradi odprtosti modulov iz vseh strani omogoča inštalaterju hitro vertikalno in horizontalno povezavo. Po končanju povezave se moduli zaprejo z mavčnimi ploščami.

D4A: Podjetje D4A razvija spletno platformo, ki bo omogočala nakup in prodajo rabljene invalidske opreme. Spletna platforma bo povezovala invalide v najrazvitejših državah z manj razvitimi ter jim omogočila nakup in prodajo rabljenih pripomočkov, ki pripomorejo k večji mobilnosti, socialni vključenosti in višji kakovosti življenja.

DEZZIV: Produkt podjetja je Dvostranska Enosmerna Zavora Za Invalidski Voziček (DEZZIV), ki potem ko se vklopi, deluje povsem samostojno. Opravlja oziroma rešuje minimalno 9 problemov uporabnikom. Največji problem, ki ga rešuje pa je samostojno vzpenjanje po stopnicah navzgor. Rešitev je uporabna za vse standardne invalidske vozičke, kakor tudi za invalidske vozičke z električno gnanimi kolesi.

 Terra Nullius: Portal ribiškekarte.si je spletna storitev, ki ribičem omogoča enostaven in varen nakup ribolovne dovolilnice za več kot 400 slovenskih revirjev. Ribič lahko dovolilnico kupi kjerkoli in kadarkoli. Portal ponuja še kopico zanimivih informacij ter povezave na gostinske in namestitvene zmogljivosti

Altumvi: Razvoj sortirne naprave, ki bi omogočala strojno, preko računalnika vodeno sortiranje lego kock. Do sedaj to poteka ročno.

Mimateam: Podjetje je na trg lansiralo praktični nastavek za zobno ščetko Vitta Smile, ki uporabnika s pomočjo senzorične zaznave in časovnika opomni, kdaj so njegovi zobje primerno umiti. Inovacija je plod slovenskega znanja in ustvarjalnost, s spletno prodajo dostopna celotnemu svetu.

BAJUBO: Bajubo je aplikacija oz. spletni natakar, ki rešuje težave klasičnega natakarja, povečuje učinkovitost poslovanja, zmanjšuje stres gosta ob naročanju in plačevanju. Gost sam v sistem gostinca vnese naročilo in njegovo plačilo.

Doctor House: Spletni portal Doctor House pomaga kupcu nepremičnine poiskati idealen dom in poskrbeti da se bo varno prebil skozi nakupni proces s pomočjo nepremičninskih strokovnjakov. Ekipa Doctor House ima zbrane strokovnjake na enem mestu in tako kupec varno spelje celoten nakup nepremičnine.


We are business incubator. We provide start-up companies and start up teams the ideal location to develop and grow their businesses, offering support with infrastructure and different startup programs (mentoring, workshops).
Our members are:

Viar, Povio, Domdom, 4Fun, UtaUta, Zelena doživetja, Termont Metal, D4A, DEZZIV, Terra Nullius, Altumvi, Mimateam, BAJUBO, Doctor House.

CULTURE

Our motto is that we and all our members should help and support each other, to create and build a successful business community.

AWARDS

  • Viar – Slovenian Startup of the year 2017
  • Domdom (Homey) – Podim Challenge winner 2018

STARTUP CRAWL DETAILS

Slovenian Startup and Tech Companies Open Doors Day
JANUARY 11th 2019

Register here