#155 Newsletter

Kje boš pa ti na Prešernov dan,
slovenski kulturni praznik?

A veš, da Ljubljani že več kot 15 let deluje eden najbolj naprednih interaktivnih muzejev računalniške tehnologije v širši regiji?

Računalniški muzej edini sistematično hrani pomembne mejnike iz zgodovine naše digitalne družbe, ki je bila pogosto v špici svetovnega napredka. Del zbirke, ki bo letos dobila stalno postavitev v novih prostorih na Celovški cesti 111 (ob kinu Šiška), bo na ogled tudi v Zgodovinskem atriju ljubljanske Mestne hiše od 8.-26.2.2019. Otvoritev razstave bo ta petek, 8. februarja ob 18:00 uri. Welcome drink je kuhano vino, časti ga MOL!

Developer bo postal del tima navdušencev, ki sledijo vsaki Smart Home objavi, preizkušajo nove naprave tedensko in iščejo načine, kako bi najboljše primere tudi uporabili.

Gledamo naprej

Ta teden

Torek, 5.2.
19:05 Spletne urice Maribor #95: Kako se lotiti analitike / Simon Belak / Metabase, KID Kibla, Maribor

Četrtek, 7.2.
8:00 TopTech: Kako privabiti kadre iz tujine in ‘Retention’, TP Ljubljana
14:00 Kako s pomočjo podpornega inovativnega okolja do lastnega podjetja? Inštitut Jožef Stefan, Ljubljana

Petek, 8.2.

  • Dan, ko slovenske kulturne ustanove brezplačno odprejo vrata širši javnosti

StartupJob.si

Developer

Voxior tim so navdušenci nad pametnimi domovi in ustvarjajo glasovne vmesniške rešitve, ki se v nekaj minutah povežejo s Smart Homes, Amazon Alexa, Google Assistant, Apple HomeKit.

Ponujajo delovno okolje z veliko prostora za rast v ekipi izkušenih podjetnikov in razvijalcev. Gre za redno zaposlitev, Developer bo pomagal pri tekočih delovnih nalogah, kot tudi pri razvoju novih produktov.

Delovna mesta

Delovna mesta še vedno aktualna

…in vseh 76 delovnih mest na portalu StartupJob.si

Newsletter